szoftverfelhasználóinak
hivatalos oldala

BIM 360

Szoftver az építkezés irányítására és a projektjei optimalizálására

Rendelkezésére állnak könnyen elérhető releváns adatok a döntéseihez? A BIM 360 platform valós időben kapcsolja össze projektadatait a tervezéstől egészen a megvalósításig, és biztosítja, hogy teljes körű áttekintése legyen a projektről.

A projekt csúszik, a költségek nőnek - ezt okozhatja emberi hiba vagy a hiányos kommunikáció. De van megoldás - a BIM 360 - dolgozzon ugyanazon a BIM modellen, mint a csapata és használja mindig az aktuális verziót, és mindig látható lesz, hogy minden ütközést elhárítottak-e.

A BIM 360-nal mindig hozzáfér az aktuális adatokhoz. Csapata a jogosultságoknak megfelelően beleláthat a projektbe, szerkesztheti, megjegyzéseket fűzhet hozzá, bárhol és bárhonnan. Többé nincs rá szükség, hogy az egyik alkalmazásban megnyissa a fájlokat, és a másikban tudjon hozzájuk megjegyzéseket fűzni. Ezzel elkerülheti az esetleges hibákat.

Egyszerűsítse a BIM koordinációt:

Ütközések érzékelése: Automatikusan láthatja, hány ütközés van a modellben

Megjegyzések: Tegyen megjegyzéseket a 2D vagy 3D fájlokhoz. Ossza meg őket a csapattal, vagy tartsa meg őket magának

A projekt idővonala: Kísérje figyelemmel a projekt tevékenységét meghatározott grafikonokon annak teljes időtartama alatt.

A tevékenységek állapotának követése: Kísérje figyelemmel egyszerűen az egyes csapatok által elvégzett, megosztott vagy elfogadott tevékenységek állását

A hozzáférési jogok ellenőrzése: Határozza meg a felhasználók és a társaságok jogosultságait és szerepkörét. A hozzáférési jogok ellenőrzésével biztos lehet benne, hogy a projekt egyes részeihez a megfelelő emberek férnek hozzá.

 

További információkért vagy árajánlatért forduljon hivatalos viszonteladóinkhoz:

 

Pro více informací kontaktujte autorizované prodejce

   

 

 

 

 

   

Esettanulmányok

Több