szoftverfelhasználóinak
hivatalos oldala

AutoCAD Mechanical

Kifejezetten az építészek számára fejlesztett bővítmény az AutoCAD Architecture, mely speciálisan az építészeti tervrajzok, dokumentációk és a rajzolási feladatok automatizálására készült. A speciális eszközöknek köszönhetően sokkal egyszerűbben készítheti el az épület terveihez szükséges alaprajzokat, metszeteket, nézeteket és más tervrajzokat.

Ebben a verzióban rendelkezésére áll több mint 8 000 intelligens építészeti objektum és stílus, melyek támogatják a 2. kiadású AIA, a BS1192 DIN 276, az ISYBAU Long Format, az ISYBAU Short Format és az STLB fóliaszabványokat.

Készült egy tanulmány, amely 9 féle feladat esetében hasonlította össze az építészek munkájának hatékonyságát, az AutoCAD alapverziója és a szakterület-specifikus csomag használata esetén. Az eredmény kimutatta, hogy az AutoCAD Architecture rengeteg időt takarít meg az alapverzióhoz képest, a csomaggal végzett munka 60 %-kal hatékonyabb volt. Az építészek számára az a legértékesebb funkció, hogy a nézetek automatikusan generálhatók közvetlenül a 3D modellből, így nem kell órákat tölteniük az alaprajz módosítgatásával, ezzel pedig akár a ráfordított idő 75 %-át is megspórolhatják. További jelentős időmegtakarítást eredményez a lapkészlet beállítási eszköz, amivel a rajzlap nézetek létrehozásakor nincs szükség további szerkesztésre. A tervrajzok ennek köszönhetően 71 %-kal gyorsabban előkészíthetők a nyomtatáshoz.

A teljes tanulmányt itt töltheti le és tekintheti meg.

One AutoCAD

Az új, egyesített AutoCAD ráadásul ugyanazon az áron tartalmazza valamennyi speciális eszközkészletet, mint amennyiért korábban egy-egy bővítményt kínált. Megteheti azonban, hogy csak azt a készletet tölti le, amelyre szüksége van, nem szükséges terhelnie a számítógépét további bővítményekkel. A teljes csomaggal együtt az alkalmazás webes és mobil verziójához is hozzájut, amelyeknek köszönhetően DWGTM fájljait bármilyen készülékről, szinte bárhonnan használhatja.

További információkért vagy árajánlatért forduljon hivatalos viszonteladóinkhoz:

További információkért vagy árajánlatért forduljon hivatalos viszonteladóinkhoz:

      

Esettanulmányok

Több